×

Riddles For Everyone July 2025

Best Riddles and their answers

Interesting Riddles

  1. Riddle: I walk on water but never get wet. I reflect all you show but never forget.
    Answer: A mirror.
  2. Riddle: I speak without a mouth and listen without ears. I can travel miles, and yet never appear.
    Answer: An echo.
  3. Riddle: I am a room with no doors or windows, filled with gold but empty inside.
    Answer: A mushroom.
  4. Riddle: I change shapes but never leave my place. You see me by day, but at night I erase.
    Answer: A shadow.
  5. Riddle: I have no heart, but I can cry. I have no wings, yet I fly.
    Answer: A cloud.
  6. Riddle: People buy me to eat, but never eat me.
    Answer: A plate.
  7. Riddle: I go up and down the stairs without moving.
    Answer: A carpet.
  8. Riddle: The more you take, the more you leave behind.
    Answer: Footsteps.
  9. Riddle: I’m not alive, but I grow; I don’t have lungs, but I need air; I don’t have a mouth, but water kills me.
    Answer: Fire.
  10. Riddle: Forward I’m heavy, but backward I’m not.
    Answer: The word “ton” (not backwards is “not”).

Post Comment